El truquem
9 + 8 =

Grup Expofinques Exes Andorra, la immobiliària multi-gestió d’Andorra per la compra i venda del seu immoble.

Som una companyia que compta amb vint anys d'experiència en el món immobiliari. Durant tot aquest temps, hem consolidat la nostra presència en el sector, gràcies sobretot al nostre equip de professionals, que amb la seva tasca diària, aporten a la companyia la força i l'eficàcia que ens distingeix en el nostre sector, som una companyia líder, que treballa per donar-los servei, suport i ajuda.

Vols comprar un pis a Andorra? Disposem d’àmplia experiència en el sector immobiliari.

Disposem de l’equip amb el coneixement i l’experiència necessària en el sector, per ajudar-lo, assessorar-lo i acompanyar-lo en el procés de compra, venda o lloguer de la seva propietat a Andorra.

Comptem amb el suport d'una marca de prestigi com Expofinques amb l’objectiu d'ajudar els nostres clients en tots els processos de gestió, intermediació i tràmits hipotecaris.

Grup Expofinques Exes Andorra, la immobiliària multi-gestió d’Andorra per la compra i venda del seu immoble.

Vols Vendre un pis a Andorra? Som especialistes en serveis immobiliaris.

Grup Expofinques som quelcom més que una agencia immobiliària, som un grup empresarial amb departaments exclusius, que proporcionen un ampli ventall de solucions de gestió immobiliària.

La teva immobiliària a Andorra. Fes-nos confiança.

Som sinònim d'element diferencial i exclusivitat en el sector immobiliària. Gaudim del reconeixement i la notorietat necessària, que unit a un mètode operatiu consolidat en el mercat immobiliari, garanteix l’èxit en totes les nostres transaccions immobiliàries.

Comptem amb diferents solucions mercantils de prestigi, sòlides i exclusives, integrades dins de la nostra marca, que aporta a cada client un tracte específic i una atenció absolutament personalitzada.

Oferim un acompanyament personalitzat a tots els nostres clients.

Som un grup amb un marcat caràcter diferencial en el sector, ja que som conscients de la singularitat de cada operació i la seva dificultat.

Contacti amb nosaltres

Per resoldre qualsevol dubte o suggeriment contacteu amb nosaltres

Contacte

1 + 7 =